-Cat de sigura este o evaluare cu aparatul de biorezonanta?

 

Investigatia prin biorezonanta este neinvaziva, nedureroasa, nu iradiaza, nu are efecte adverse, putand fi folosita la orice varsta; aparatul SCIO pe care il folosim este de ultima generatie.
In plus, intrucat evaluarea prin biorezonanta se face la nivel energetic (boala aparand initial in campul energetic), dispozitivul SCIO identifica si profilul de risc al pacientului, adica predispozitia la imbolnavire, putandu-se preintampina anumite afectiuni, prin luarea unor masuri timpurii.

 

 

-Se vede aura pe aparatul de biorezonanta SCIO?

 

Aparatul de biorezonanta SCIO permite detectarea si vizualizarea atat a aurei energetice umane, cat si a centrilor energetici (chakre).

 

 

-Cu cat timp inainte trebuie sa sun pentru a face o programare la Biorezonanta in Bucuresti?

 

Va puteti programa cu cateva zile inainte, cel mai bine in saptamana anterioara.

 

 

-Cum ar trebui sa ma pregatesc pentru o sedinta de evaluare prin biorezonanta?

 

Evaluarea nu presupune pregatiri speciale: puteti sa mancati inainte sau sa beti (apa, ceai, cafea, sucuri naturale); nu se utilizeaza substante de contrast.
Pe perioada investigatiei pacientul nu va purta aparate generatoare de camp electromagnetic sau metale (bijuterii, chei, monezi, etc).

 

 

-Care sunt contraindicatiile efectuarii unei investigatii prin biorezonanta?

 

Se contraindica evaluarea prin biorezonanta purtatorilor de pacemaker - stimulator cardiac.

 

 

-Exista solutii naturale pentru tratamentul cancerului?

 

Se trateaza bolnavul, in functie de tipul afectiunii, localizare, patologie asociata, in functie de parametrii bioenergetici identificati cu aparatul de biorezonanta, printr-un program complex de nutritie, detoxifiere, antitumorale naturale si stimularea fortei vitale pe cai naturale.

 

 

-Poate ajuta aparatul de biorezonanta la scaderea in greutate?

Da, intrucat identifica profilul endocrin al persoanei respective, anumite deficiente sau afectiuni asociate si astfel se evidentiaza cauza; da informatii despre profilul nutritional care ii sunt  necesare medicului nutritionist in alcatuirea programului de nutritie personalizat.