biorezonanta

 

La confluenta dintre stiinta si sanatate, biorezonanta – ca metoda moderna de diagnosticare si tratament – vine in sprijinul medicilor si pacientilor permitand depistarea diverselor afectiuni, a riscurilor de imbolnavire si oferirea de solutii pentru imbunatatirea starii de sanatate.

 

Evaluarea este completa, furnizand informatii precise despre parametrii generali ai organismului uman (vitalitate, imunitate, hidratare celulara, oxigenare, regenerare celulara, etc), despre posibilele deficiente (vitamine, minerale, aminoacizi, hormon, neurotransmitatori, acizi grasi esentiali), prezenta patogenilor (virusi, bacterii, fungi, paraziti) si profilul pe organe, aparate si sisteme (respirator, cardiovascular,  digestiv, urinar, genital, nervos, osos, endocrin, muscular, organe de simt); investigatia este holistica, permitand atat evidentierea    profilului psiho – emotional, cat si scanarea aurei si a centrilor energetici (chakre).

 

Aparatul de biorezonanta SCIO este considerat ca unul dintre cele mai promitatoare achizitii ale stiintei medicale, bazate pe descoperirile fizicii cuantice.

 

Avantajul principal il constituie identificarea cauzei care sta la baza disfunctiilor sau afectiunilor depistate, astfel incat prin corectarea/inlaturarea acesteia sa se obtina vindecarea.
Metoda este sigura, complexa, rapida, neinvaziva, nedureroasa, putand fi folosita la orice varsta. Nu presupune o pregatire prealabila (pacientul poate consuma lichide sau alimente in mod obisnuit), nu se folosesc substante injectabile.

 

Metoda este folosita pe plan international de catre medici generalisti pentru o evaluare completa a starii de sanatate, de catre medici nutritionisti in programele de scadere in greutate, de catre homeopati, naturopati, ginecologi, de catre oncologi pentru tratamentul cancerului.
Are la baza un fenomen biofizic caracteristic corpului uman ce se refera la frecventele fundamentale de functionare ale celulelor. Pe acest fenomen se bazeaza programele de terapii efectuate de dispozitivul de biorezonanta SCIO, prin care se obtine echilibrarea energetica a disfunctiilor depistate.
Programe speciale de terapii: managementul stress-ului, blocaje emotionale, anti-aging, detoxifiere, adictii, scadere in greutate, alergii, etc

 

Biorezonanta este de un real folos atat celor cu afectiuni acute (respiratorii, digestive, osteoarticulare, etc) cat si cronice, atat organice cat si psihice sau emotionale (stari de anxietate sau depresie, atacuri de panica, etc) acoperind o vasta gama patologica.

 

Evaluarea prin biorezonanta presupune interviul clinic, diagnosticarea cu aparatul de biorezonanta SCIO, interpretarea rezultatelor si recomandari individualizate de tratament pe cai naturale (fitoterapie, suplimente naturiste, remedii homeopate, remedii florale Bach, etc); aparatul de biorezonanta SCIO evalueaza compatibilitatea cu diferite substante, pentru eficienta maxima a tratamentului.

 

 

 

 

 

 

Va puteti programa chiar acum la o evaluare prin biorezonanta in Bucuresti.