,, Auzisem de la o prietena ca printr-o sedinta de Biorezonanta, poti sa-ti clarifici problemele de sanatate asa ca m-am hotarat, am sunat  la d-na doctor Murgulet pt o evaluare.
Aveam o tensiune oculara- ochi injectati pt ca stau mult la calculator, aveam o problema cu circulatia periferica, tahicardie, plus un stress profesional pe care l-am acumulat in timp, pentru ca  tot amanam sa ma ocup de mine. Dupa evaluare, am inteles  clar ce am de facut, m-am bucurat ca a disparut frica de boala si  starea de confuzie  in ce priveste sanatatea mea. Am inteles cat de importanta este alimentatia,- pt ca mancam in fata calculatorului, de multe ori pe fuga- cat de important e somnul, relaxarea. Dupa tratament, stiu ce am de facut si  sunt  mai atenta la semnalele, simptomele pe care corpul mi le da corpul meu. Va multumesc pt ajutor.”

(-B. F.-Bucuresti)
 

,, Mii de multumiri pentru tratamentul pe care l-am  facut cu aparatul de biorezonanta in Bucuresti. Boala a stagnat. Mi-au disparut si durerile de cap si  dorm mai bine.  O sa mai vin, va multumesc din suflet!!”   ( C. N.- Buzau)
 
,, Ma simteam  grasa, nu mai aveam chef de  facultate, ziceam ca sunt  urata si purtam numai pantaloni, din cauza problemei / scaderea in  greutate. Faceam psihoterapie si de multa vreme vroiam sa consult si un medic  nutritionist pentru o dieta mai serioasa. Dupa ce am primit planul de nutritie dat de d-na doctor Murgulet, am inteles ce greseli faceam dupa felul in care mancam. Am inteles cat de important e un consult de specialitate adevarat, pentru ca eu mancam si faceam diete „ dupa ureche”. Acum pot sa ma uit in oglinda si va multumesc de o mie de ori  pentru ca mi-ati redat curajul . Voi reveni la dvs cu drag”.

(S. V.- Bucuresti)

 

 

„Cautam un tratament pentru cancer pentru ca  refuzasem interventia chirurgicala si chimioterapia. De fapt eu cautam o alternativa naturala pentru boala mea (carcinom urotelial). Asa ca am ajuns sa fac o evaluare la biorezonanta in Bucuresti cu  dna dr. Murgulet. Am urmat intocmai programul de nutritie dat de dansa dar si suplimentele naturiste in paralel, si am observat in timp ca  mi-am schimbat total modul de viata si asta a fost foarte bine pentru mine. In luna iunie  am avut confirmarea vindecarii, nu imi venea sa cred in urma examenului de tomografie computerizata . Nu am cuvinte, mii de multumiri din toata inima! ” (I.M.A. – Giurgiu)

 

 

 

M-am hotarat sa apelez la un program de nutritie intr-o dupa amiaza cand, din intamplare am vazut o emisiune unde era invitata doamna doctor Murgulet. In timpul emisiunii a intrat in direct o pacienta a doamnei doctor in varsta de peste 50 de ani care marturisea ca intr-o luna a avut o scadere in greutate de 10 kilograme urmand programul de nutritie prescris, program bazat si pe grupa de sange.
In urma unei consultatii de nutritie am primit niste reguli alimentare pe care le-am urmat intocmai timp de 2 luni de zile. In toata aceasta perioada am slabit 7 kilograme. Ma simt foarte bine atat fizic, dar mai ales psihic. Am foarte multa incredere in mine, pot sa ma imbrac cu absolut tot ce imi doresc, chiar si cu haine pe care nu le mai purtam de 3-4 ani.
Am terminat aceasta dieta in urma cu 3 luni de zile si pot spune ca imi mentin greutatea. Acest lucru se intampla datorita faptului ca am transformat aceste reguli intr-un stil de viata sanatos.
La vederea rezultatelor mele, mama mea a inceput si ea o dieta prescrisa de doamna doctor si dupa primele 3 luni de zile a reusit o scadere in greutate de 15 kilograme si o urmeaza in continuare (A.Z. Brasov).